Игнориране на известието
В този сайт всеки с регистрация може да качи своя превод (стига да не е машинен) или рип.


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motherland: Fort Salem S01 (2020)
#1
Motherland: Fort Salem (2020 - )
[Изображение: MV5BNTA2OWQxNjItYzQxNC00M2UxLWI3ZmEtYzNl...@._V1_.jpg]


## Режисьор : Eliot Laurence

## В ролите : Jessica Sutton, Demetria McKinney, Taylor Hickson, Amalia Holm, Ashley Nicole Williams, Lyne Renee, Annie Jacob, Catherine Lough Haggquist, Sarah Yarkin, Kai Bradbury

## IMDB : [b]Линк към IMDB[/b]

## Държава : USA

## Година : 2020

## Времетраене : x 00:51:25 min./10

## Резюме : Американската кабеларка Freeform, специализирана в тийн-сериали, ни е подготвила ново предложение за развлечение. В него група девойки със свръхестествени способности ще бъдат милитаризирани и впрегнати в бран на отечеството си. Сериалът определено изглежда странно и е доста мрачен, макар и да е женски.

Ще има десет епизода, а концепцията е свързана с нещо като алтернативна фентъзи история – в света на Motherland: Fort Salem вещиците от Салем не са преследвани и избивани, а са превърнати в елитен отряд за армията на САЩ. Три века по-късно вещиците продължават да съществуват и три млади такива се присъединяват към армията в най-трудния й период. Раел е бунтарка, която не е сигурна дали иска да бъде вербувана, Тали е природно любопитна и по-отдадена на каузата, а Сила е вечно нацупена и непредвидима.


(източник на текста и информацията zamunda)
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)